Jobro – en succé på Elmia Subcontractor

Underleverantörsmässan Elmia Subcontractor är och förblir en viktig angelägenhet för hela branschen och för svensk produktion i synnerhet. Med över 14 000 besökare på fyra dagar och cirka 1170 utställare från 30 olika nationer kan man inte kalla mässan Elmia Subcontractor annat än en succé.

Vi var självklart på plats och med en monter som väckte stor uppmärksamhet. Onsdagen och torsdagen var det riktigt trångt i montern med förfrågningar från både nya och gamla bekanta. Centralt parkerad (bokstavligen) stod nämligen en unik prototyp, elbilen 9-3 EV från vårt senaste samarbete med NEVS i Trollhättan. Ett projekt där Jobro var med från start och levererade över 50 karossdelar.

Vi tackar och bockar för uppmärksamheten – vi syns nästa år!

Vill du läsa mer om Nevs-projektet? Klicka vidare här.

Elmia Subcontractor


Teknikföretaget Jobro är den lilla, snabbrörliga specialisten på komplexa plåtdetaljer för verkstads- och fordonsindustrin: ett helhetserbjudande under ett tak i form av simulering, konceptutveckling och tillverkning. Spetskompetens och en modern maskinpark i världsklass gör att kundstocken växer snabbt. Sverige är för närvarande den största marknaden, men orderingången ökar alltmer från övriga Europa.