Jobro visar framfötterna i Birmingham

Advanced Engineering UK är mässan som växer absolut snabbast för tillfället – en mässa som klippt och skuren för specialisten på komplexa plåtdetaljer.

Fokus ligger på underleverantörer som konstruerar, tillverkar och levererar komplexa konstruktionsdetaljer såsom formbar plåt till en mängd olika industrier och marknadsområden. Vi var på plats och delade monter med företaget LeanNova där vi fick chansen att träffa både nya och potentiella framtida kunder inom både fordons- och flygindustrin.

Trots att vi inte visade upp några hårdvaruprover på plats så fanns det ett stort intresse för vad vi på Jobro kan leverera och vad vi gör som tillverkare av komplexa plåtdetaljer.

AdvancedEngineeringUK.com


Teknikföretaget Jobro är den lilla, snabbrörliga specialisten på komplexa plåtdetaljer för verkstads- och fordonsindustrin: ett helhetserbjudande under ett tak i form av simulering, konceptutveckling och tillverkning. Spetskompetens och en modern maskinpark i världsklass gör att kundstocken växer snabbt. Sverige är för närvarande den största marknaden, men orderingången ökar alltmer från övriga Europa.